دستگیری دزد سپیدموی در قلب منطقه سرقت ممنوع مشهد! جزئیات تازه از قتل هولناک زن مشهدی | قاتل: برای رسیدن به هوس‌های شیطانی او را کشتم و بعد ... جان باختن یک کوهنورد بر اثر صاعقه در ارتفاعات مازندران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) خسارت جدی سیل به مناطقی از مهدیشهر استان سمنان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) انتقال هوایی ۲۸ مصدوم حوادث ترافیکی اربعین حسینی از ایلام به تهران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) فرار قاتل سروش ستوده به مرز ترکیه + جزئیات قتل و بازداشت همدست قاتل از زبان مادر سروش دستگیری ۱۷ تبعه غیرمجاز افغانستانی و هلاکت یک شرور در کاشمر خراسان رضوی کلاس درس با یک دانش‌آموز در روستای مرزی دردوی خواف خراسان رضوی پیش‌بینی قیمت دلار و درهم برای روز یکشنبه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) روایت عملکرد یک‌ساله قرارگاه اجتماعی مشهد | از ساماندهی ۱۲۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل تا رسیدگی به سالمندان بی‌سرپرست ثبت بیش از ۶.۷ میلیون تردد زائر اربعین در کشور | کاهش ۱۶ درصدی فوتی تصادفات (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) شنا در دریای خزر ممنوع شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) تاکید وزیر میراث فرهنگی بر بازتولید فرهنگ مقاومت برای نسل جدید سفر بیش از ۴۰ هزار و ۵۰۰ زائر از طریق فرودگاه‌های کشور در ایام اربعین ۱۴۰۴ درخشش تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران در رقابت های جهانی | فاطمه هدایت کاخکی از خراسان رضوی برنز گرفت + عکس ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در طرح ملی هوش مصنوعی ثبت نام کرده‌اند شرکت بیش از ۲۵۰ معلم در طرح شبکه ملی یادگیری فرهنگیان اهواز داغ‌ترین نقطه جهان شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام نتایج نهایی انتخاب رشته دانشگاه فرهنگیان تا آخر هفته (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) علیرضا کاظمی: بیش از ۶۰۰ کلاس درس تجهیز می‌شوند جابه‌جایی هوایی بیش از ۱۷۵ هزار مسافر به عتبات عالیات طی ۲۲ روز این دانه‌ها بیشتر از تخم‌مرغ پروتئین دارند خدمات‌رسانی هلال احمر به ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار زائر اربعین (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) آیا دولت می‌تواند مشکل بنیادین صندوق‌های بازنشستگی را با ادغام حل کند؟ نظارت ویژه دامپزشکی خراسان رضوی بر سلامت غذای زائران در دهه پایانی صفر آغاز فرآیند حسابداری آب در سال آبی جدید چرا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در خردادماه پرداخت نشد؟ سقوط بالابر در خیابان ولیعصر؛ یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۲۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بیمارستان سیار در عراق ایجاد شد| اسکان زائران اربعین حسینی در پایانه برکت

  • کد خبر: ۲۴۵۵۲۶
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۳
بیمارستان سیار در عراق ایجاد شد| اسکان زائران اربعین حسینی در پایانه برکت
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) با حضور در قرارگاه مرکزی برکت‌الحسین از انبار مواد غذایی و آشامیدنی، کارخانه سیار تولید یخ، نانوایی برکت و پایانه برکت در مرز مهران بازدید کرد و گفت: سعی داریم امکانات زیرساختی را برای سال آینده گسترش دهیم و ستاد اجرایی متناسب با تصمیمات ستاد مرکزی اربعین ماموریت‌های خود را عملیاتی خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید پرویز فتاح روز جمعه در جریان بازدید از زیرساخت‌های فراهم شده در مرز مهران توسط ستاد اجرایی اظهار داشت: زیرساخت‌های موجود در مرز مهران نسبت به سال قبل بهتر شده و تاثیر آن در سرعت عبور و آرامش زائران قابل مشاهده است.

وی با اشاره به اینکه ستاد اجرایی در کنار وزارت کشور و ستاد مرکزی اربعین به وظیفه خود عمل می‌کند و تاکید ویژه‌ای نسبت به هماهنگی در حوزه خدمت‌رسانی در اربعین داریم، گفت: بسیاری از اقداماتی که ستاد اجرایی عهده‌دار شده بود، به نتیجه رسیده است.

بیمارستان سیار در عراق ایجاد شد| اسکان زائران اربعین حسینی در پایانه برکت

فتاح گفت: برای رفاه زائران، امسال در پایانه برکت دو سوله هزار متری برای اسکان فراهم شده است که می‌تواند نقش بسزایی در افزایش کیفیت خدمت‌رسانی به زوار در این نقطه مهم و حساس مرزی داشته باشد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با اشاره به گرمای شدید هوا در این مقطع از سال و تدابیر در نظر گرفته شده توسط این ستاد افزود: ستاد اجرایی فرمان امام در ۹ مرز ورودی و خروجی کشور ۱۶ میلیون بطری آب معدنی بین زائران توزیع خواهد کرد و علاوه بر این ۶ کارخانه سیار تولید یخ آماده شده‌اند تا مشکلات موجود در این حوزه مرتفع شود.

وی ادامه داد: توزیع ٢ میلیون پرس غذای آماده و گرم توسط ستاد اجرایی برنامه‌ریزی شده و از طریق مواکب در اختیار زائران در داخل کشور و عراق قرار خواهد گرفت.

سید پرویز فتاح از اعزام بیش از ۳۰ هزار زائر اولی در اربعین امسال به عتبات عالیات خبر داد و گفت: ستاد اجرایی فرمان امام این تعداد از افراد نیازمند را که بخشی از آنها از مددجویان کمیته امداد هستند، حمایت خواهد کرد تا در این ایام نورانی به عتبات عالیات مشرف شوند.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با بیان اینکه در حوزه خدمات بهداشتی و درمانی در داخل عراق و در عمود ٩٨٩ بیمارستان سیار ٩٢ تختخوابی برکت با تمامی امکانات آماده خدمت‌رسانی به زائران است، افزود: سعی داریم امکانات زیرساختی را برای سال آینده گسترش دهیم و ستاد اجرایی متناسب با تصمیمات ستاد مرکزی اربعین ماموریت‌های خود را عملیاتی خواهد کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->